Cauta ceva!

marți, 18 octombrie 2011

Ne-am intors, m-am intors (pe blog)

   Cateodata nu ai marea inspiratie care sa creeze inspiratie altora, dar pur si simplu simti nevoia sa spui lucruri simple pe care le simti franc. Asta e cazul titlului. Iar invitatia care urmeaza bate si ea spre experimentarea libertatii existentiale. Asadar:

BANG!


   „Concert Casa cu Prieteni in Orasul de Fier

   Joi, 20 octombrie 2011, incepand cu ora 20h30 trupa Casa cu Prieteni concerteaza in club Iron City din Strada Blanari, numarul 21.

   Orasul de Fier isi deschide portile. Intinde podul mobil cu scara de metal peste stradute inguste si deschide drumul muzical cu pavele facute dintr-un amestec de jazz, pop, rock si funk. La intrarea in Casa cu Prieteni aseaza covorasul tesut din folk, pe care va imprima special cu ocazia sustinerii concertului, urmatoarele: „Ce bine e sa spui ce bine e.../ Sa te salvezi prin atitudine”.

   Casa cu Prieteni e o constructie de comandat la barul din Orasul de Fier. Are un hol interesant unde va primeste cu bongos si trambite, Paul Surlariu. Are o bucatarie in care Dragos Toma coace mereu ceva bun pentru musafiri. Casa mai are un dormitor colorat acustic, zugravit in mod creativ de Sanziana Toma si un living cu o oglinda mare si un microfon la care canta Mihaela Calciu, in timp ce trezeste vecinii de fier, cu tamburina.

   Baga bine la cap !
   Joi seara, drumul te va duce spre Iron City, in Casa cu Prieteni. Covorasul de la intrare se lumineaza daca pasesti pe el, incepand cu ora 20h30.
   Pret vizita: 10 Ron.

   Parteneri media: e-Folk Events, iConcert.ro, 4arte.ro, Metalhead, Radio3Net, Metropotam, Lets Rock, Bucuresti Evenimente, YouMago.ro, Magic Fm, undeies.eu, Calendar Evenimente, IRON CITY.”

   Casa cu Prieteni insista sa nu fie o trupa de coveruri (avand si mult talent creativ), asadar mai mult de jumatate din cantece vor fi personale - incluzand 3 noi aparitii sonore splendide. Va astept cu drag

Un comentariu: