Cauta ceva!

sâmbătă, 20 decembrie 2014

Tramvaiul 32 - un simbol care merita un cantec marca Toma Dragos

   Nu aduce anul ce aduce finalul de an, se pare. Într-un final am definitivat înregistrarea melodiei Tramvaiul 32 pe care ați putut-o asculta și în cadrul ultimului concert Casa cu Prieteni... care a fost foarte demult, așa e. Da, lucrurile cam stagnează pentru trupă - nu că ne-am fi certat cumva - însă, nemaiavând răbdare, am decis să fac lucrurile și pe cont propriu.

   Așadar, vă prezint Tramvaiul 32. Un cântec provocator, despre acest mijloc public de transport simbol pentru București, cumul al întâmplărilor definitorii pentru limita de jos a societății actuale. Este un cântec satiric în care poate am forțat nota, așadar nu vă speriați de stereotipurile enunțate și de Tramvaiul 32! De cele mai multe ori, chiar e un tramvai liniștit. Căutați mesajul dincolo de aparențe, și dați-mi sau nu dreptate. Oare societatea noastră este în degradare?


Muzică, versuri, orchestrație, videoclip - Toma Dragoș (Casa cu Prieteni).
Fotografiile utilizate au sursa menționată în partea superioară iar majoritatea sunt chiar din Tramvaiul 32.

Mi-ar face mare plăcere să știu dacă v-a plăcut și să văd piesa ajungând și mai departe, chiar dacă vocea mea nu este cea mai cea; dar în acest caz, mesajul trebuie să conteze. În funcție de popularitate voi completa colecția cu noi melodii speciale - cum ar fi "Ceapa și Usturoiul", desigur!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu